Bemyskincare oppgraderer til ny nettside med SWML

Bemyskincare var på utkikk etter en moderne hjemmeside som sørget for like god brukeropplevelse, enten du er på nettbrett eller mobil. Det er vi glad vi fikk æren av å ta hånd om.

100%
Responsiv på mobil
100
On-Page SEO score fra Google
BIlde av bemyskincare sine lokaler i Vollen, Asker.
Kunde

Bemyskincare

Industri

Skjønnhet / Velvære

Tjeneste

Nettside utvikling

Anbefaler de SWML?

"Anbefales"

En rask og responsiv nettside

Bemyskincare er en hudpleieklinikk i Vollen, Asker. Mot slutten av 2022 tok de kontakt med oss for å utvikle en profesjonell hjemmeside som skaper tillit hos besøkende.

I utviklingen var brukeropplevelse og mobiltilpasning i fokus. Vi ønsket å lansere et nettsted som følger Google's beste praksiser, slik at det blir lettere å rangere i Google.

Såklart valgte vi Webflow for dette prosjektet. Det lar oss utvikle responsive nettsider med endeløse muligheter for tilpasning.

Det gjorde at vi kunnne utvikle et nettsted akkurat slik Bendikte (daglig leder i Bemyskincare) ville ha det.

"Disse gutta vet hva de holder på med!" - Benedikte Lundin, Daglig leder i Bemyskincare

Resultatet ble en lynrask nettside som ser like bra ut på PC og mobil.

Slik ser hennes nye hjemmeside ut

Hjemmesiden til bemyskincare utviklet av oss i SWML Bergen. På bilde ser vi øverste avdeling, en logo avdeling med produktene hun bruker, samt et søtt bilde av lokalet hennes med en Call to action om å booke time.
Fortsettelse av hjemmesiden med en Call To Action (CTA) om å melde seg på nyhetsbrevet. Videre ser vi en om oss avdeling, et kontaktskjema og en Instagram widget som viser hennes nyeste innlegg automatisk.

Landingssider for tjeneste-sidene

For å treffe bedre på søkeord relevant for behandlingene hennes valgte vi å utvikle individuelle landingssider for de ulike tjenestene.

Dette gjør at vi kan treffe bedre i Google, da vi aktivt benytter oss av søkeord i alt ifra URLer (linkene) og titler, til meta beskrivelser og alternative tekster for bilder.

Hensikten med hjemmesiden er å skape tillit til besøkende, tilby informasjon om behandlingene, samt å generere leads og nye henvendelser.

Landingsside for bemyskincare sin microneedling tjeneste side, med en informativ tekst om tjenesten, en logo avdeling som viser produktene hun bruker, samt en Call to action for å booke time
Fortsettelse av landingssiden til bemyskincare. Her ser vi kundeomtaler hentet fra Facebook, i tillegg til footeren på hjemmesiden.

Har du et prosjekt du vil dele med oss?

Takk! Du hører fra oss innen 24 timer.
Oops! Her var det rusk i systemet.. Prøv igjen?