Maritime Tours lanserer ny nettside med SWML

Den nye nettsiden har hatt et økt fokus på nettsidehastighet og søkemotoroptimalisering. Hjemmesiden er flerspråklig og integrert med Booking system fra Bilberry.

200%
Økning i nettside hastighet
100%
On-Page SEO Score
Bilde av den øverste avdelingen på hjemmesiden til Maritime Tours As
Kunde

Maritime Tours AS

Industri

Båtutleie / charter

Tjeneste

Nettside utvikling & CMS

Anbefaler de SWML?

5 av 5 stjerner

Hjemmeside med integrert CMS og booking system

Ca. 1 måned før forventet lansering for hjemmesiden tar Maritime Tours kontakt med oss i SWML. For å forberede seg til sommer sesongen 2023 ønsket de å oppdatere nettstedet sitt.

Deres tidligere hjemmeside hadde flere problemer vi satt ut til å løse, der i blant nettside hastighet. Målsetningen var derfor å øke nettside hastigheten og forbedre brukeropplevelsen, samtidig som å bevare deres gode rangeringer i Google.

Med både norske og engelske sider, en svært omfattende båtkatalog og et bookingssystem fra BIlberry, ble hjemmesiden over 100+ sider til sammen.

Vi valgte så klart å utvikle nettsiden i Webflow; et no-code utvikler verktøy som har en rekke innebygde løsninger for SEO, så vel som at det lar oss skape moderne, raske og høyt tilpassede nettsider.

Består alle tester fra Google PageSpeed:

Utviklerverktøyet Google PageSpeed Insights er ekstremt nyttig for å sjekke essensielle elementer på en nettside.

Verktøyet gir deg en score fra 1-100 på nettside hastighet, tilgjengelighet, beste praksiser og SEO.

Desto bedre nettsiden gjør det på disse testene, desto mer brukervennlig blir den i praksis.

Bilde av "Vurdering av kjernestatistikk for nett: Bestått" hentet fra Google Pagespeed Insights. Her er Largest Contentful Paint, Cumulative Layout Shift og First Contentul Paint grønn og bestått. Time to first byte er oransje og kan forbedres.
(Bilde tatt fra Google PageSpeed Insights, 9 Juni, kl. 11.27)

Slik ser deres nye hjemmeside ut:

Bilde av øverste avdeling på hjemmesiden til Maritime Tours. Her ser vi en video bakgrunn på første seksjon, en logo seksjon som viser at de blant annet er miljøsertifisert, samt båtkatalogen deres.
Fortsettelsen av hjemmesiden til maritime tours. Her ser vi en om oss avdeling som viser at de har vært i drift i 30 år, pluss en bilde markise som rullerer automatisk.
Fortsettelsen av hjemmesiden til Maritime Tours. Her ser vi en kundeomtaler slider, en Call to action om å utforske turforslag, samt et kontaktskjema.

Har du et prosjekt du vil dele med oss?

Takk! Du hører fra oss innen 24 timer.
Oops! Her var det rusk i systemet.. Prøv igjen?