Hvordan dele partner tilgang til Google annonseadministrasjon

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du deler tilganger til Google annonsekontoen din.

Steg 1: Gå til Google Ads-nettstedet (ads.google.com) og logg inn med din Google-konto.

Steg 2: Klikk på "admin" eller verktøyikonet (tannhjul) nederst på menyen til venstre side av skjermen.

Bilde tatt fra Google ads som viser hvor du skal trykke for å dele tilganger: "Admin", "Access and security", pluss tegnet.

Steg 3: Under "Admin", klikk på "Tilgang og sikkerhet" (Access & Security).

Steg 4: Klikk på pluss tegnet (Add) for å invitere noen til å bli en kontoadministrator.

Steg 5: Skriv inn swmlbergen@gmail.com eller eposten til personen du ønsker å gi tilgang til, i boksen for e-postinvitasjon.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Steg 6: Velg rollen du ønsker å tildele personen. Vi ønsker "Standardtilgang" (Standard access). Admin tilganger råder vi deg om å reservere for personer innad bedriften, eller som du stoler på.

Bilde tatt fra Google ads > Konto administrasjon > Tilgang og sikkerhet, som viser hva du må trykke på for å dele Standard tilgang: Skriv inn epost, standard, send invitasjon.

Steg 7: Klikk på "Send invitasjon" (Send invitation) for å sende invitasjonen.

Steg 8: Personen du har invitert vil motta en e-postinvitasjon til å få tilgang til Google Ads-kontoen din. De må følge instruksjonene i e-posten for å akseptere invitasjonen og opprette en Google Ads-konto hvis de ikke allerede har det.

Steg 9: Når personen har akseptert invitasjonen og opprettet en Google Ads-konto, vil de få tilgang til kontoen din med de tildelte tillatelsene.

Husk å være forsiktig med hvilke tillatelser du gir, og bare gi tilgang til personer du stoler på og som trenger det for å utføre sitt arbeid i Google Ads-kontoen din.