Tiltrekk nye kunder med digital markedsføring

Øk synlighet, merkevarebevissthet og salget med annonsering på sosiale medier og søkemotorer.

Vi hjelper deg lykkes på nett med datadrevet markedsføring

Treff målgruppen din på tvers av plattformer

Markedsfør bedriften din hvor kundene dine befinner seg. Vi bruker en omnikanal strategi som øker synligheten på tvers av kanaler.

Få fullstendig oversikt hvor kunder kommer fra

Mål effekten av annonsene dine, optimaliser kampanjer basert på brukerdata - og få full kontroll.

Øk konverteringer med retargeting

Øk salget ved å målrette annonsene mot de som allerede har vist interesse, uten å ta handling - og få de tilbake til kassen.

Få forutsigbare og skalerbare resultater

Skaler kampanjene dine med brukerdata og statistikk og effektiviser markedsføringen din.

Del prosjektet
ditt med oss!

Takk! Du hører fra oss innen 24 timer.
Oops! Her var det rusk i systemet.. Prøv igjen?
Bergen brygge - en del av Unesco verdens arv - sett fra fisketorget.

Hvorfor er digital markedsføring viktig for bedrifter i 2023?

Digital markedsføring har blitt en avgjørende del av enhver virksomhets markedsføringsstrategi. Det er ikke lenger et valg, men heller en nødvendighet for å nå ut til et større publikum og øke salget.

Dette er hva du kan forvente:

  • Økt synlighet: Med målrettet annonsering og betalt annonsering kan du øke synligheten din på nett og nå ut til en større målgruppe.
  • Målrettet annonsering: Ved å bruke datadrevet markedsføring kan du nå ut til de rette kundene med relevant og tilpasset innhold.
  • Bedre konverteringsrater: Med riktig annonsering og tilrettelegging av nettsiden kan du øke sannsynligheten for at besøkende blir kunder.
  • Mer effektiv markedsføring: Online markedsføring gir deg muligheten til å måle og analysere resultatene av kampanjene dine, slik at du kan optimalisere og justere strategien underveis.
  • 24/7 tilgjengelighet: En online tilstedeværelse gir deg muligheten til å være tilgjengelig for kundene dine døgnet rundt, uavhengig av åpningstider.
  • Bygg et sterkt merkevare: Gjennom digital markedsføring kan du bygge et sterkt og gjenkjennbart merke, skape lojalitet blant kundene og skille deg ut fra konkurrentene.
  • Bedre kundeinnsikt: Ved å analysere data fra nettstedet og digitale kampanjer får du innsikt i kundenes atferd, preferanser og behov.
  • Synlighet på nett: Med en profesjonell nettside og optimalisering for søkemotorer kan du sikre en høyere rangering i søkeresultatene og bli funnet av potensielle kunder.

Invester i datadrevet markedsføring og målrettet annonsering for å øke synligheten din på nett, engasjere målgruppen din og oppnå bedre resultater. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine digitale markedsføringsbehov og komme i gang med å markedsføre bedriften din online.

Noen av våre fornøyde kunder

5 stjerners rangering

"Disse gutta kan det de driver med! Har selv litt erfaring på markedsføring. I møte med Swml har jeg erfart seriøsitet, kreativitet og handlingskraftighet. Disse gutta gir seg ikke for de har oppnådd et resultat kunden er fornøyd med!"

Ove Andre Remme - daglig leder i Terapivakten AS
Ove A. Remme
Terapivakten AS
5 stjerners rangering

"Swmlhar vært fantastisk for vår bedrift! Mer engasjement skal du lete lenge etter. De har levert langt utover det vi forventet og vi er intet mindre enn imponert! Vi Anbefaler Swml på det sterkeste!"

Thomas Skjørestad - Daglig leder i Ringman AS
Thomas Skjørestad
Hjemmetrening.no
5 stjerners rangering

"Profesjonelle og veldig flinke! Disse gutta vet hva de holder på med! Alltid hyggelige og møter deg med et smil! Anbefales😊"

Bilde av Benedikte Lundin, daglig leder og eier i Bemyskincare Skin Clinic
Benedikte Lundin
Bemyskincare
5 stjerners rangering

"Jeg er så glad jeg kom i kontakt med disse meget engasjerte og resultatdrevne gutta 😃👌 Det merkes at de gir det lille ekstra for at vårt firma skal få resultater! De er tilgjengelige og behjelpelige all the way 🤩⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

Frøydis Remme - daglig leder i Flowfon AS
Frøydis Remme
Flowzone.no
5 stjerners rangering

"Kjempe flinke og meget dyktige media-agenter. Vi er godt fornøyd med et profesjonelt resultat. Takk for samarbeidet så langt!"

Prosjektleder Theo Lillealtern i Pro-vent AS
Theo Lillealtern
Pro-vent AS
5 stjerners rangering

"Rørafestivalen i Porsgrunn - Telemark har et meget godt samarbeid med SWML. De leverer hva de lover og vi er strålende fornøyd med disse gutta. Kommer til å benytte de videre fremover også. Gleder oss til alt vi skal få til sammen fremover. TAKK for all hjelp!!"

Daglig leder Kjell Valle i Rørafestivalen AS
Kjell Valle
Rørafestivalen AS
Bevegende epost som blir "sendt"

Har du fremdeles spørsmål?

Har dere noen garantier?

Ja, vi tilbyr en 100% fornøydhetsgaranti. Genererer vi ikke annonsene deg resultater, betaler du ikke.

Hva er fordelene med betalt annonsering for min bedrift?

Betalt annonsering gir din bedrift en målrettet og effektiv måte å nå potensielle kunder på nettet. Ved å investere i betalte annonser kan du øke synligheten, generere mer trafikk til din profesjonelle nettside og potensielt øke salget. En strategisk tilnærming til betalt annonsering kan gi deg en konkurransefordel i din bransje.

Hvilke plattformer bør jeg bruke for betalt annonsering?

Valg av plattformer for betalt annonsering avhenger av din målgruppe og dine markedsføringsmål. Google Ads er en populær plattform for søkemotorannonsering, mens sosiale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn kan være effektive for å nå ut til spesifikke demografiske grupper. En kombinasjon av ulike plattformer kan gi deg en bredere rekkevidde og større muligheter for målretting.

Hva er kostnaden ved betalt annonsering?

Kostnaden ved betalt annonsering varierer avhengig av flere faktorer, inkludert valgt plattform, annonseformat, målretting og konkurranse i din bransje. Det er viktig å sette et realistisk budsjett og overvåke resultatene nøye for å optimalisere avkastningen på investeringen. En profesjonell nettside og godt utført annonsekampanje kan bidra til å minimere kostnadene og maksimere resultatene.

Økende kostnader
Opererer
i blinde
Bortkastet
budsjett
Kjedelige
annonser
Økende
kostnader
Meget
tidkrevende
Stadige endringer
Ikke
skalerbart
Unøyaktige
målinger
Dårlig
avkastning

Ikke la markedsføring gjøre deg SWML

Kontakt oss i stedet. Vi hjelper deg hele veien fra konseptutvikling til lansering.

Start samtalen - send oss en epost
Positiv
ROAS 🎉
Mindre
tidkrevende 🎉
Flere nye
kunder 🎉
Raske
nettsider🎉
Fast lav
pris🎉
Fullstendig
oversikt🎉
Frigjør tid
til annet🎉
Skalerbare
annonser 🎉
Kreative
vinklinger 🎉
Fast lav
pris 🎉